Indisk ayurvedisk kraniemassasje

Kraniemassasje er en behandlingsform som går dypt, er vidunderlig avspennende og rekreerende. Terapeuten bruker varm sesamolje med eteriske oljer, og massasjen er en blanding av trykkpunkter og meditativ, innovervendt massasje på nakke, skuldre, hals, hode og ansikt. 

Gevinsten av en slik behandling er dyp avslapping og velvære, og kjente hode/nakke-relaterte lidelser kan bli merkbart bedre. Ved spesielle lidelser og plager, anbefales det at man tar flere behandlinger, men den kan også brukes forbyggende. Selv om massasjen i seg selv bare konsentrerer seg om den øvre delen av kroppen, vil hele mekanismen vår berøres av denne behandlingen grunnet de flotte trykkpunktene og massasjen i seg selv som har den subtile effekten på bl.a. det endokrine systemet.


Når varm olje blir tilført og massert inn i hodebunnen, vil den lett bli absorbert av hårrøttene og dette vil igjen øke sirkulasjonen til hodet. Dette gir avspenning av muskler og nervefibre. Dette kan hjelpe mot migrene/hodepine, spenninger i hode, nakke, hals og ansikt, høyt blodtrykk, søvnproblemer, psykisk ubalanse, hukommelse, øresus og stress og nerver før viktige eksamener/møter. Behandlingen vil i tillegg styrke hårrøttene og hodebunnen og den kan forebygge hårtap og for tidlig gråning.  Virkningen av alt dette kan inntreffe enkelt og greit fordi at massasjen øker mengden av frisk glukose og oksygen til hjernen og øker sirkulasjonen og produksjonen av spinalvæske rundt i hjernen og i ryggraden.


Når en erfaren aromaterapeut konsulterer og kommer frem til klientens behov og ubalanser, vil de kunne finne frem til de eksakte eteriske oljene som er nyttige i behandling. Dette forsterker behandlingens effekt og langtidsvirkning da de eteriske oljene også virker over flere dager og uker. Noe annet i denne massasjeformen som er veldig sterk og viktig er berøringen. En Kraniemassasje varer i over én time med behandling av hode, nakke, skuldre, bryst og det er kjærlige, rolige og omsorgsfulle hender som berører. En kraniemassasjeterapeut er instruert til å la massasjen og berøringen bli en liten åndelig reise, og behandlingen er i seg selv, til tross for at den er så virkningsfull, et vakkert lite friminutt fra hverdagen og maset utenfor terapeutrommet.

Det er faktisk ikke mulig å bli noe annet enn en behagelig passasjer på denne fantastiske lille reisen. Dette må bare prøves, det er ikke mulig å beskrive med ord hva slags opplevelse denne behandlingen gir.

Copyright © 2014 Beatrice Désirée Rambøl

Aromaterapi


Aromaterapi er først og fremst bruken av eteriske oljer som igjen er natur-essenser som jobber både fysisk og psykisk. Hos oss bruker vi aromaterapi først og fremst i kombinasjon med massasje, men lager også gjerne blandinger som kan sendes hjem til egenpleie. Vi tilbyr ulike behandlinger, alt fra ryggmassasjer til lengre behandlinger som fort kan ta mange timer.

                                                                                                                                                        ... Mer info kommer

Kursinformasjon om kraniemassasje:  Klikk her

Pulsdiagnostikk


Bryggen Naturmedisinske har til tider besøk av ayurvediske leger som utfører konsultasjon. Det er en god hjelp når du skal få en pekepinn på din kropps tilstand ved at han måler og kjenner på dine ulike pulser. Dette kan være en god hjelp og et av elementene i din reise videre til økt livskvalitet og helse, og her vil du også bli foreslått ulike urtepreparater, kosthold og andre former for behandling som kan gi deg et dytt i det som kan være et skritt videre.

Naturmedsinsk hud og kroppspleie


Vi er overbevist om at det vi tar inn, enten det er innvortes eller utvortes, må være rent og naturlig. Her på Bryggen Naturmedisinske tilbyr vi hud-og kroppspleie som garantert er av den aller reneste sorten. Produktene er av ypperste kvalitet og er trygge i bruk . Vi fører med glede Lakshmis hud-ogkroppspleie samt eteriske oljer og urtepreparatene til Maharishi.

Oversikt over produkter vi forhandler finner du her

BEHANDLING
PRISERPriser.html
KURSKurs.html
PRODUKTERProdukter.html
HVA ER 
AYURVEDA? hva_er_Ayurveda.html
KONTAKT & TimebestillingKontakt.html
OM OSSOM_oss.html
BERØRINGberring.html
ANBEFALINGERanbefalinger.html
GALLERIgalleri.html
HVA ER
KI-TERAPI?hva_er_Ki-terapi.html

Ki-Terapi

                            ...Mer info kommer

Blodanalyse

                          ...Mer info kommer

Ørelys

                                 ...Mer info kommer

Urteveiledning

                            ...Mer info kommer

Ayurvedisk behandlinger

                                           ...Mer info kommer